уторак, 12. новембар 2019.

VAŠ INDIVIDUALNI KOMPLEKS VEZBI, ŠTA JE?

Pojedinačni kompleks nastaje izračunavanjem horoskopa po datumu rođenja u kombinaciji lunarnih i solarnih kalendara, čime se prepoznaju naši DAROVI dobijeni na rođenju, zadatak vitalnog individualnog kompleksa sadrži jednu glavnu vježbu i šest dodatnih, ovo su za vas glavne energije od 27Ova energija je u vašem kompleksu i crvena je. Odnosno, vaša duša je za sebe odabrala zadatak - osmislila ovaj program sudbine. Postoji energija - pomoćnik za pomoć u teškoćama - ovo je nagoveštaj kako živeti sa tim poteškoćama i kako se nositi sa tim situacijama.

Zapravo, ovo je slovenski karmički horoskop - glavne sposobnosti, veštine i zadaci osobe, slika generičnog programa. Ovaj horoskop sastoji se od sedam energija, sedam Svediva, sedam stanja koj ženama treba da aktiviraju svoje sposobnosti, iniciraju u njenoj rodnoj strukturi, otkriju izvor energije svoje vrste. Ovaj kompleks pomaže da se osećamo "u sopstvenom toku", daje snagu i samopouzdanje, veru u sopstvenu snagu, harmonizuje, privlači sreću, vesele događaje i bogatstvo.

Svaka energija u kompleksu predstavlja: ​​krug i svet slovenskog univerzuma, narodni simbol, vežbu, čaroliju i semantičku postavku. 


Tako žena dobija priliku da oseća protok generičke energije u telu, oseća svoje simbole, svoje vibracije, prati promene koje se javljaju u životu na pozadini ženske slovenske gimnastike.




Preporučujem pokretanje prakse sa svojim individualnim kompleksom, izračunatim po datumu rođenja.
Vaš pojedinačni kompleks je vaš horoskop. Tamo gde svaka od 7 energija olakšava osobine karaktera, talente, skriveni potencijal koji pokrećete na pozitivan način kada počnete da izvodite vežbe iz gimnastike Sila Svediva, koje odgovaraju ovim programima vaše sudbine.
Veruje se da u svakoj osobi preovlađuje jedna od 27 energija slovenskog horoskopa ili jedne od 27 vila. Ova energija se izračunava po datumu rođenja i zavisi od položaja sunca i meseca u trenutku rođenja. Ona stoji na kraju kompleksa i odgovorna je za svrhu duše.
Preostalih 6 vežbi, odgovorne su za različite oblasti života: ljubav, novac, realizacija, stabilnost, bezbednost, samoizražavanje, pogled na svet, seksualnost, sposobnost uživanja u životu.
Svih ovih 7 programa sudbine iz različitih razloga mogu otići u minus. To jest, ako se ne slažete sa novcem, možete videti zbog čega se to događa ako shvatite značenje energije. A glavna stvar koju možete rešiti je da pokrenete svoj individualni dar 
i sposobnosti koji ste dobili na rodenju.

Нема коментара:

Постави коментар

Poziv na Prenos Znanja

Poziv na  Prenos Znanja Već nekoliko godina se bavim temom Slavenske gimnastike koju neki od skoro znaju kao Bereginje. S obzirom ...