понедељак, 25. новембар 2019.

Matrica života



Sistem "27 Svediva" - neka vrsta matrice života, ona se zasniva na znanju od 27 energija koje ima slovenski univerzum, kao i pravila interakcije ovih energija.

Da bi razumeli univerzum je zasnovan na slovenskim tri sveta: NAV (svet u kome su duše naših predaka), JAV (pojavnog sveta) i PRAV (svet bogova, misli, uverenja). I takođe na 9 krugova slovanskog univerzuma (od Zemlje do Sunca). Kombinuju se jedni s drugima, a na tačkama raskrsnice formiraju 27 projekcija - životni programi osobe. 27 Svediva ima 27 programa, 27 energija, 27 stanja koje vam omogućavaju da prilagodite sudbinu osobe.

Paralela se može naći u vedskoj astrologiji, koja sadrži znanje o 27 Nakšatre: u indijskoj mitologiji - ženskih božanstava, u stvarnosti - lunarnog meseca. U slovenskoj mitologiji oko 27 Vila, istraživači su označeni kao duhovi koji su uglavnom pristupali ženama za zaštitu i porodičnu sreću, kada su tražile decu, supruga zdravlje.
Svaka od 27 energija ima svoje značenje i sopstvenu postavku. Zajedno oni stoje na putu razvoja ljudske duše u inkarnaciji Majke zemlje.

Da biste dobili osobine određene Sile Svedive, potrebno je da se podesite i pustite ovu postavku u sebe. Ovo se može uporediti sa instaliranjem novog programa na računar kako bi dobili nove mogućnosti i aktivirali energiju koja vam je potrebna da se ovaj program instalira na četiri nivoa: svest, podsvest, fizicki (telo) i energetske informacije.




Нема коментара:

Постави коментар

Poziv na Prenos Znanja

Poziv na  Prenos Znanja Već nekoliko godina se bavim temom Slavenske gimnastike koju neki od skoro znaju kao Bereginje. S obzirom ...