понедељак, 25. новембар 2019.

Životni programi - "27 energija"


Nudim vam sistem "27 Svediva", koji pomaže u određivanju svrhe, sposobnosti, darova, životnih programa. Prema svom principu, to može da podseća na neobičnu porodičnu konstelaciju porodice.

Svrha - je značenje života određene osobe, najjednostavniji način ostvarenja njegovog unutrašnjeg potencijala, otkrivanje darova i talenata koji su navedeni gore.

Misija se realizuje u tri oblasti:
- profesionalna (formirano iz znanja i sposobnosti osobe koje joj je Bog dao);
- duhovna (alat na putu samospoznavanja - samopošljavanje);
- mentalna (odražava pogled na svet, način mišljenja osobe).

Životni programi, kako osoba postaje starija, mogu mu pomoći da se realizuju u životu (u materijalnom, društvenom, duhovnom svetu) ili obrnuto: kada program ide "u minus", to jest, osoba ide protivno svojoj svrsi, dovodi do neuspeha i formira negativnu karmu. Dakle, ako u vreme rođenja roditelji nisu odradili svoje programe, oni mogu da ih prenosu svojoj deci "u crvenom", i obratno: ako se stekne iskustvo i teškoće se nadoknađuju ljubavlju, deca dobijaju "plus" program,  i uživaju u korist koju posećuju njihovi prvi roditelji.

Kako odraditi svoja karmička pitanja i zadatke, kako uspostaviti harmoničnu razmenu energije u paru i eliminisati uzrok neuspeha? Na ova pitanja ćete pronaći odgovore tako što ćete napraviti dijagram interakcije duša u plemenskom sistemu, to jest, energetska slika vaših roditelja.
Uz pomoć sistema, možete razumeti koji vam čovek odgovara, kako će se vaš odnos razviti u budućnosti, pomoći u poboljšanju porodičnih odnosa, eliminaciji konflikta i još mnogo toga.
Energetska slika roda pomaže u ostvarivanju uzroka problematičnih odnosa (ako ih ima) u porodici, kao i sa prijateljima, kolegama, suprotnim polom.

Uz pomoć sistema "27 Svediva" moguće je izvršiti korekcije u odnosima, uspostaviti i poboljšati ih na način da svi dobiju svoje duhovno iskustvo.

Korekcija odnosa dolazi uz pomoć energetske prakse, narodnih simbola, kao i energije biljaka koja aktiviraju nestalu energiju.

Karmički horoskop, može reći zašto porodični odnosi ne idu dobro, šta je potrebno mužu da voli svoju ženu. Šema vašeg generičkog sistema zadržava odgovore na sva ova pitanja. Ponekad, zbog harmonije, nije dovoljno proučavati jedan "program" (energija), i aktiviranjem, osoba otvara kapiju u susret sreći i blagostanju. Čini se da ima više problema, ali se zahvaljujući praksi lako rešavaju.

Ispravljanje problema, koji pokazuje karmički horoskop, dolazi uz pomoć nekoliko alata:

- jasno razumijevanje uzroka;
- energetski rad (gimnastika "Sila Svediva");
- ukusi, bilje, narodni simboli (kao pomoćni alati).



Нема коментара:

Постави коментар

Poziv na Prenos Znanja

Poziv na  Prenos Znanja Već nekoliko godina se bavim temom Slavenske gimnastike koju neki od skoro znaju kao Bereginje. S obzirom ...