уторак, 30. октобар 2018.

27 gimnastičkih položaja su vrsta ključa


neki od 27 simbola


Svaka od 27 energija Svediva poklapa se slovenskim nacionalnim simbolima - grafikom, koja sadrži informacije o svakom arhetipu
27 gimnastičkih poza su vrsta ključa koja omogućuje  ženi da se poveže sa nebeskim silama, privuku njihovu energiju i koriste ih. To su polozaji iz takozvane "banke znanja" i nalaz "posvećenih" slavenskih predaka koji su tako šifrirali svoje znanje za buduće generacije.


Grubo govoreći, ovo je vektor vašeg duhovnog rada. Ali nije sve prihvatljivo za naše telo i karakter - a ovo je  jedan od retkih mehanizama koji nas štite od neželjenog upada energije, misli i emocija.

Simbol, ukras - odraz svesti i podsvesti ljudi harmonizuje kretanje informacija energija iz oblasti univerzuma, sposoban da utiče na fizičko i psiho-emotivno stanje neke osobe, da prilagodi svoj odnos sa spoljnim svetom. A deo ove harmonije je mehanizam kretanja i promena u prostoru položaja ljudskog tela i kretanja energetskih tokova u ljudskom tijelu. 
Energetski efekat simbola na ljudsko telo je poznat od davnina a rad sa simbolima, omogućava vam da izbegnete spoljne štetne efekte i dopunite energiju. Drugim rečima, to je snažna zaštita energije i oporavak a redovnim radom sa simbolima, pojavljuje se stanje "unutrašnje osmoze"
Žene su, kao neke čarobnice, zadužene za zastitiu, zdravlje I uspeh ukućana
Simbol se mora aktivirati, a sto se sve uci na obuci slovenske gimnastike Sila Svediva koja ce uskoro biti organizovana. To se možete uraditi na vise načina: crtanjem, vezenjem, vizualizacija...Crtež ili vez daje priliku da se upoznamo sa strukturom nacionalnog simbola, a ovo zauzvrat pojednostavljuje vizualizaciju.

Vizuelizacija simbola aktivira, izvlači energiju odgovarajuće Sile Svedive za pomoć (u određenim situacijama).


Na početku, vizualizacija ne mora biti laka. Desna moždana hemisfera je odgovorna za sposobnost vizualizacije. To može značiti da žena živi na "muškoj niti". Vremenom,  će poteskoce nestati. 



Нема коментара:

Постави коментар

Poziv na Prenos Znanja

Poziv na  Prenos Znanja Već nekoliko godina se bavim temom Slavenske gimnastike koju neki od skoro znaju kao Bereginje. S obzirom ...